Over ons

Waarom Kôkon?

Kôkon staat voor een knusse plek binnen in je eigen huis. Een plek weg van de buitenwereld, waar een goede nachtrust centraal staat. Een plek die wij heel graag mee willen vormgeven.

In onze winkel vind je alles wat je nodig hebt om je slaapkamer van A tot Z aan te kleden. Wanneer het gaat over onze nachtrust, is zelfs het beste niet goed genoeg. Daarom vind je bij ons een selectie aan topmerken zoals Beka, Lattoflex, Tempur... Onze slaapadviseurs staan je bovendien bij met raad en daad om ervoor te zorgen dat jij exact vindt wat je nodig hebt.

En de kers op de taart? Na aankoop wordt jouw bestelling gratis geleverd en geplaatst door ons ervaren team. 

Onze passie voor slaapcomfort

De familie Weyne heeft al drie generaties een passie voor wonen. In Zarren kan je terecht in de ruime toonzaal, waar je alles vindt wat je nodig hebt om van je huis een echte thuis te maken. De volledige bovenverdieping staat in het teken van slaapcomfort, waar heel wat topmerken te verkrijgen zijn.

De familie Weyne beseft heel goed wat het belang is van een goede nachtrust, en vanuit die passie is een tweede winkel gegroeid. Kôkon focust zich 100% op slaapcomfort en werd gevestigd in Roeselare. Vanaf heden kan je dus zowel in Zarren als in Roeselare terecht voor alles wat met slaapcomfort te maken heeft. Alleen is het aanbod slaapcomfort bij Kôkon nog net dat ietsje uitgebreider. 

Het team

Onze gespecialiseerde slaapadviseurs helpen je met het vinden van de juiste matras, het ideale bed of de perfecte boxspring. Daarnaast ben je ook voor bed- en slaaptextiel bij Kôkon aan het juiste adres.